Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Antar att allt går upp och ner..


Var tvungen att få ur mig

det här är för alla er som kan relatera
det är för er som jag vill leverera
inte en fet låt som vissa andra
jag vet fett många som mig vill klandra
för min livsstil mina val å allt annat
här ska ni få svar på tal om ett å annat

jag skiter i er alla andra
den enda jag bryr mig om är min älskade mamma
hon tror väl att de är hennes eget fel
men de är mina val de är mitt spel

jag spelade inte mina kort rätt
så just nu känns de inte speciellt fett
haft AT hela dagen äntligen kommer de bajs ur magen
förstoppad i en veckas tid pga nåt helt annat än bara weed


Rysningar hallicar en fet ångest
mannen de är inte första gången
men jag lär mig aldrig precis som första gången




Fri vers av Magister
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-22 02:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magister
Magister