Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en kort text om en god vän Benny.


Benny

Med Benny i min kropp klarar jag dagen

bara för att få bort den där tjocka klumpen i magen

saker som jag inte klarat av

på grund av min djupa ångest blir lättare dessa gånger



Tack Benny ...




Fri vers av Magister
Läst 237 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-02 14:13



Bookmark and Share


  obehag
Fett brush!
2011-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Magister
Magister