Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag drar..

Jag drar jag drar, pallar inte stanna kvar
tar en tur ut i det som farbror Svensson kallar "ghettot"

måste ta en promenad för att finna min sinnesfrid igen, den som jag inte uppnådde på artificiellt sätt min vän


"Living the dream.." - Yeah right.. over and out.




Fri vers av Magister
Läst 279 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-09 21:17



Bookmark and Share


  obehag
Grymt mannen!
2011-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Magister
Magister