Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänker skriva mer men just nu pallar jag inte ..


Obehag

Fredrik Obehag det är nu flera veckor sen du dog
Har velat dedikera några rader till dig
Men det är så svårt att få ut tankarna i ord

Vi hade det så jävla kul tillsammans stundtals
Men jag antar att ångesten tillslut blev maximal
Jag vet inte om det stämmer men du pratade ju om det så ofta

Hoppas du har de bra nu, hoppas du softar
I himlen eller vad man nu vill kalla det
Jag gav dig en vit ros visserligen alldeles för sent
Jag borde ha gett dig tre röda rosor medan du levt
Jag älskar dig ..



Ses kanske nån gång broder tills dess har du alltid en speciell plats i mitt hjärta även om en del av mig dog med dig




Fri vers av Magister
Läst 341 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-10 22:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magister
Magister