Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Substanser V1.2

tyna bort till ingenting men bara döda fiskar simmar i stim
började med alkohol tänkte se hur mycket man tål, escalerade till tabletter
å även cigaretter HA, skämt åsido sen blev det xanor för att dämpa alla såren i min själ
jag vill ju alla väl men de är svårt att bry sig om andra när man mår såhär
Men iallafall sen börja de med tramadol, igen för att försöka läka mina sår
sköt upp problemen tills de bara var jag kvar i mina äldre dar
man har ju försummat familj å alla vänner ja typ de flesta som ja känner men det finns en del bra kvar
tacksam för att vi simmar i samma hav... tur att man har självdistansen kvar




Fri vers av Magister
Läst 247 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-07 01:09



Bookmark and Share


  Undergång
fet text.. tur att man har självdistansen kvar ja.
2011-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Magister
Magister