Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som sagt.. svammel


Svammel

Det började med att ja började känna mig lätt i kroppen och pirrig
Men med tiden började allt kännas abstract
Vardagliga bekymmer och oegentligheter spelade mindre roll
Jag liksom bara börja flyta med musiken
Och jag kände hur jag blev mer och mer påverkad av dess influenser
Som sekvenser som man uppfattade som positiva respektive negativa i musiken


Jag kände en kosmisk samhörighet med andra människor och levande ting
Samtidigt som jag överöstes med känslor
Det märktes tydligt att mina vänner i min omgivning kände likadant
Då vissa börjar gråta pga ingen till synes speciell anledning


Jag ville bara älska hela världen och jag ville att hela världen skulle älska mig.




Fri vers av Magister
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-22 02:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magister
Magister