Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sådant är livet...


Om natten föder en text

så serverar jag den imorgon

om natten låter mig möta skymningsfolket
så skriver jag om det imorgon

om natten låter mig titta på en annorlunda verklighet
så kan ni läsa om det imorgon

om natten låter mig möta skogsvarelser
så träffar ni dem imorgon

om natten är tyst
så är jag det imorgon




Fri vers (Modernistisk dikt) av lilla t
Läst 233 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-10-22 23:44



Bookmark and Share


  Leif Furstedt
Tänker...
Rubriken skulle kunna vara: Sådant är livet om natten.
Du inte bara antyder, du beskriver nattens våndor på ett enkelt och flödigt sätt så låt rubriken bli en del av texten.
Därutöver gillar jag ditt ordflöde och rytm som landar lugnt och stadigt i slutet.

Välskrivet...
Smakligt för tungan...
För örat fina harmonier...
2010-10-23

  Citronsocker
Tänkvärt...

En text som inte direkt lämnar några tydliga svar, men som man istället får bära med sig och fundera vidare på... Det är precis såna texter som jag uppskattar och tar till mig!

Fint skrivet!
2010-10-22
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t