Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


en suck i universum

En suck i universum
En sekund i evigheten

Ett kort ögonblick
Buren av vingar

Skapade
ett moment i universum

Gläntade på en dörr
Fylldes av kraft
andades liv

Ett sandkorn i öknen
Så litet
i nåt så stort
- så utspritt

En droppe i havet
Så oigenkännligt
- så utblandat

Och ändå
Så starkt
Så bestående
Så för var och en unikt
- så magiskt
- så naturligt
- så vanligt
- så enastående
Så flyktigt

Och detta flyktiga
det var vi




Fri vers av Regular
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-23 02:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket bra skrivet!
2010-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Regular
Regular