Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar

Svårt att sova

Tankarna flödar som en vårflod

Runt runt i hjärnan

Tankar om allt och inget

Tankar som är goda

Tankar som är onda

Hjärnspöken skulle du nog kalla det

Jag säger ouppklarade meningar i livet

Någonstans mittemellan ligger kanske sanningen

Nånstans där ute finns tryggheten

Friheten

Sinnesron




Fri vers av Fredrik Brisman
Läst 218 gånger
Publicerad 2010-10-23 03:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Brisman