.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.




Papegojor

 

 

 

Upprepar de levande,

härmar kopior som återger sin imitation av livet.

 

Ändå växer en känsla,

att det jag försöker efterlikna

bara är

 

en attrapp.

 

 

 




Fri vers av Popcorntankar
Läst 235 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-24 12:20



Bookmark and Share


  sulimaa
att vilja vara någon annan...att imitera ..nu hamnar vi i självkänslan igen...tänkvärt och bra uttryck!
2010-10-25

  /Isabel
Varför imitera andra?
Var det unikum du är,
och låt andra imitera
dig, om de vill.

(vill jag bara säga då)
2010-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Popcorntankar
Popcorntankar