Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en tanke


Alla har sin egen tid

Söndag, bara en usel liten dag kvar på helgen
då slår det mig
att alla har sin egen tid

jag har min tid
du din
delar vi samma samtid
eller har vi egen sådan?

listan kan göras lång
allt har sin gilla gång
idag ska det:
städas, bakas, handlas
plockas, tvättas...

Alla har sin egen tid,
sin egen samtid i verkligheten

nu ska här delas lite samtid
med maken

över en kaffetår




Fri vers (Modernistisk dikt) av lilla t
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-24 13:43



Bookmark and Share


  Popcorntankar
Svårt att räcka till alla tider, viktigt att den tid man behöver används till det den var avsatt för så man inte önskar sig till en annan tid.
2010-12-04

    Bodil Sandberg
Jättefint diktat om tiden vi har..och så kaffesugen jag ble här nu ..kokarn åker därmed på
2010-10-24
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t