Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nattetid och psykisk kaos. När din värsta fiende är du.


Min privata Apophis




Jag reser genom natten
En landsväg fylld av damm
En resa via jakten
Och flykten från mitt namn

Och kantad av mitt nödrop
En viskning klädd i brand
En sista dans med själen
Lakejen tar min hand

En lysten kamp mot klockan
Ett lejon mot ett lamm
I blodet flödar lyckan
Den falska som vi fann

Min tilltro till din fruktan
Den drar mig till en rand
Förblindad av min suktan
Förvriden i din famn







Fri vers av Erika Olsson
Läst 477 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-10-25 13:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
det bor en poet i dig
2011-01-19

  Sader
Herregud vad bra.
2010-10-29

  Paulus Johannes Allaverdi
Kanon Erika !!
2010-10-28

  Yrre VIP
Mycket bra, härligt flyt!
2010-10-27

    Mimmi17
Vilket språk! Strålande, man vill absorbera in varje ord!
2010-10-26

    Herr Ångest
Fy f-n va bra!
Den ekar av något klassiskt.

Blir en stor applåd och ett klart bokmärke.
2010-10-25

    ej medlem längre
Så bra du skriver! Fina rim, rytm, bilder, känslor ... en intressant rubrik från egyptisk mytologi. Flera rader är väldigt väl formulerade och originella. Applåd!
2010-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Erika Olsson
Erika Olsson