Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det var då och mycket länge sedan


EN GÅNG

en gång för mycket
länge sedan

sprang jag

varje minut som jag
var ledig

sprang jag

förstod inte allvaret
vad som höll på att hända

jag sprang

kom hem från jobbet
direkt bytte jag om

sen

sprang jag

jag höll på att springa
ifrån mig själv i stället för
att lösa problemen



sprang jag

men det fanns dom såg
tog tag i mig frågade om jag
förstod varför

jag sprang

hade ingen bra förklaring
så han fick mig att inse och
förstå

varför

jag sprang

det är jag tacksam för i dag
när jag förstod att jag inte

kunde

springa i från mig själv

fick den hjälp jag behövde
lösa många problem det blev
lugnare inom mig

sen den dagen
har jag inte

sprungit

åtminstone inte i från
mig själv






anits 25 oktober 2010




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-10-26 00:22



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Vi har lätt för att springa ifrån oss själva vi människor - vilken tur att någon fanns som kunde stoppa dig - få dig att fundera
2010-10-29

  Havsbris

# (")~(")_,--""-./)
.# ; , , `; .,_ -`.)_
# ( ♥ _, ),__#) __#)
♥.-*************
2010-10-27

  Havsbris

# (")~(")_,--""-./)
.# ; , , `; .,_ -`.)_
# ( ♥ _, ),__#) __#)
♥.-*************
2010-10-27

  Fånga dagen
Mycket bra skrivit med ett budskap jag tar till mig eftersom jag känner så med och gör så ibland och gjort det nästan hela mitt vuxna liv att springa ifrån ångesten som säger att nått är fel
kram Anna-Karin
2010-10-27

  Catharina Edin VIP
Intressant - och gillar det grafiska!
2010-10-26

  Elaine.S VIP
Underbart slut förresten
2010-10-26

  Elaine.S VIP
Gillar upprepningarna, tycker om dikten och lärdomen i den...
2010-10-26

    Ken Cassel
Men det är ju jättebra Stina!
;)
Mera kramar!

Ken
2010-10-26

  Lars Hedlin
Mycket bra skrivet!
2010-10-26

  Anya VIP
Mycket bra text om hur psyket fungerar. Du får med mycket och leker med uppbyggnaden av texten och lyfter fram hur du springer.
2010-10-26

  poetryGirl
bra!
2010-10-26

  ULJO
Skönt att du inte längre springer ifrån dig själv, utan kanske mer i motionssyfte.
2010-10-26

  Eva Helene VIP
Detta var kanske ändå din räddningsplanka på den tiden, ända tills du fick hjälp utifrån att lösa många av de problem du hade då.
2010-10-26

  Larz Gustafsson VIP
Ibland känns det som om jag springer genom livet.

Fin bild!
2010-10-26
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP