Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I vårt förenande ljus!

Stjärnor Så klara söker sig fram
letar, söker finner snart sitt kall

Vandrar på världens himlavalv
djupt och innerligt blinkar blinkar

Ser ner på jorden och själars ljus
tittar men dömer ej oss ut

Noterar att vi delar samma delar av kosmos
vi är alla ett

Åter ska vi förenas i ljus.......




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 384 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-26 09:59



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackra rader
2010-10-26

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Ord som lyfter en. =)
2010-10-26

  Maiah VIP
Härlig dikt som inte är begränsande...får en känsla av rymdens oändlighet
2010-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin