Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En nyans av livet!

En svag nyans av livet

En frostig Oktober morgon
allt är klart

Doft av löv och liv....






Fri vers av Lars Hedlin
Läst 357 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-10-26 10:00



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert, tycker om
2010-10-26

  Blåbäret
väldoftande liv under himlens klara höjd
härligt!
2010-10-26

  Maiah VIP
Vacker som årstiden!!!
2010-10-26

  mare VIP
Vacker...
2010-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin