Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blinka lilla lampa...


aldrig lös du väl klarare
starkare
mer intensivt

än sekunden innan
du slocknade




Fri vers av Regular
Läst 244 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-10-27 01:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja man vet aldrig, kanske lyste svagare och svagare för att slutligen slockna?
2010-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Regular
Regular