Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyktig

Flyktig värme
den värme
som förnimmer
och påminner om att våren är i antågande
fortfarande kyliga dagar
med stråk av värme

Flyktigt mörker
det stråk av mörker
under sensommaren
som förnimmer om
att hösten är i antågande
stråket är ögonblickligt
en skiftning i skymningsnyansen

AA




Fri vers av AA VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-27 12:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP