Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontraster

Kontraster
resa i tiden
till platser
bortom det som är hemma
det trygga och invanda

Tillräckligt långt borta
för att kontrollen ska släppa
och bara vara
i nuet

AA




Fri vers av AA VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-27 12:52



Bookmark and Share


  Blåbäret
Fastnade för rubriken, och ordet kontraster är ju väldigt vackert!

Så gärna så, bort där konturerna är skarpare och vilan är skönare...jag faller in i en dröm om en annan plats när jag läser...och ja, där finns en annan, hel vila...bortom liksom.

Applåd
2010-10-27
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP