Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mångfald

Att få och kunna ge uttryck för vad man vill
att beskriva det vackra och inre drömmar
fabel och fantasi och sej själv som jättefin
vackra tankar har jag minsann
inte alls som de andra, jag är unik

vem är hon som skriver poesi sämre än en spik
vad gör han här på denna sidan säg
kan det vara att bara vilja uttrycka sej?

om livet när det är som bäst
men oxå när det är pest
Gunnar skriver bäst när det är svart
Karin att livet är en skatt
att leka med ord och få formulera mej
att ge uttryck för vad det än är som finns där inne
är härligt även om livet är jäkligt besvärligt.




Fri vers av Lotti
Läst 364 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-10-27 13:35



Bookmark and Share


  PPQ
man måste fråga sig varför man skriver och för vem? du påminner oss i dag...tack för det
2010-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Lotti
Lotti

Mina favoriter
Hon känner, men jag ser!