Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oro

Oro
för det oprövade
begränsar stundtals livet
och leder till att livet inte levs fullt ut

Det är berikande
att utmana oron
tänja gränserna
och därmed utöka livsrummet
för att finna
att det här var inte så farligt

Det är DU som bygger
dina hinder

Du kan även riva dem....

AA




Fri vers av AA VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-27 17:32



Bookmark and Share


    Yarissa
Ibland är det själva rädslan, man är rädd för!
Bra skrivet.
2011-02-18

    Orm den gamle VIP
Ja, men då måste man vara beredd på att misslyckas...:)

Tack för påminnelsen!
2010-11-09

    snöö
Visst är dina ord sanna, men det är ju så svårt att riva hinder även om man själv har byggt dem, när oron förlamar. Eftertänksam text.
2010-10-29

  littlemiss
Så sant, så sant!
2010-10-27
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP