Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

solklart som självaste wasa solruta

Så, jag önskar att du var här, kan vi börja med.

Först,
mönster i din nacke som inte går att tyda.
Du ville salta mitt vatten och mitt hem, men jag ville bara ha dig.
Du kanske tror att du kan gå barfota på gruset utan mig,
men det kan du inte
Det blåser i väggarna
du lägger örat mot dem och lyssnar.
Till sist,
jag tittar inte ens på dig,
för mig finns det nämligen bara kaffefläckar
och smulor kvar.

Jag saknar dig.




Fri vers av Tånic
Läst 317 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-28 22:06



Bookmark and Share


  Lord
Riktigt bra Känner hur längtan slår igenom bildskärmen.
2010-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Tånic
Tånic