Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det är en månad kvar till jul. om jag längtar? det vette fan...


Julafton

Skrik och skratt

knäck och slakt

krossade ben

mosade paket

och all

den jävla

julmusten




Fri vers av Tånic
Läst 297 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-24 20:54



Bookmark and Share


  blaite
Håller med dig julen kan fuck off
2010-11-25

  Tånic
jag skulle vilja påstå att jag inte är ett dugg taskig mot julen, det är den som är taskig mot mig.
2010-11-25

    johannacaroline
nu är du lite väl taskig mot julen tycker jag. den blir vad man gör den till.
2010-11-24

  Larz Gustafsson VIP
Jag längtar INTE. Jag hatar julen och vägrar att fira den.
2010-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Tånic
Tånic