Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du, ett misstag

I mitt bröst svider en känsla
Syra som fräter på grund av tankebanors

Rörelse

Allt detta äckel och avsky

Jag är en idiot



Frågor kastas ut, fiskelina
Svaren flimrar retfullt förbi, ingen fångst idag

Heller.

Bilden skrivs ut
Men den är fullkomligt

Enbart

Endast

Vit.




Fri vers av Tånic
Läst 244 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-15 19:26



Bookmark and Share


  Coinriocht
Skarpa ord som sårar och som man tar åt sig.
2011-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Tånic
Tånic