Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du får mig ur balans...

Mina ben vacklar
Du får mig ur balans...
Kan inte andas
Ett tryck emot mitt bröst...
Du finns inte för mig
Du finns för någon annan...
Mina ben vacklar
Du får mig ur balans...
Din röst smeker mitt öra
Precis som din hand över mitt hår...
Dina ögon glittrar
Mitt hjärta säger -mer
Mina ben vacklar
Du får mig ur balans...




Fri vers av miany
Läst 341 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-28 22:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hade tydligen redan kommenterat här, men texten förtjänar att uppmärksammas igen..det är starkt, det är drabbande, det är mycket sensuellt, även om textens passion nekas karaktärerna. Så kan bara en livserfaren kvinna skriva
2010-11-12

    ej medlem längre
Dessa ord får mig ur balans..i positiv mening *ler*
2010-11-01
  > Nästa text
< Föregående

miany
miany