Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag fått veta

När jag fått veta
att du skall flytta långt bort
till aboriginernas land
utanför min kontaktsfär
och i många långa år
då vet jag inte hur jag ska känna
men jag känner solljus i nacken
som pockar på uppmärksamhet
då känner jag i mitt hjärta
att var vi än är
vilka vi än är
så finns kärleken kvar
du kommer alltid att finnas i mig
du min unika vän.




Fri vers av Patrik Orion Sten
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-29 12:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten