Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jante, du borde dra nu

det finns så mycket godhet inom människor.........




behöver bara tycka om mej själv lite grann




Fri vers av Lotti
Läst 370 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-29 19:24



Bookmark and Share


  aol
man ska tycka om sej själv lika mycket som sin bäste kompis
2010-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Lotti
Lotti

Mina favoriter
Hon känner, men jag ser!