Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppladdning

Fredag kväll
ännu en vecka
av liv och rörelse
förpassas
till arkivet
avdelning M
som i minne

En del
stannar kvar
för framtida bruk
annat sorteras bort

Hårddisken
rensas och vårdas
för att åter kunna laddas upp
och bli användbar
måndag morgon

Under tiden för laddning
är det faktiskt ganska skönt
att bara vara, njuta och fundera
och så gott det går ta hand om sig själv.

AA





Fri vers av AA VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-30 00:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP