Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina ord

vet inte vad det är i dina ord
de fyller mej och mitt hjärta
förstår att bakom varje strof
vilar en oerhörd smärta
en smärta som mynnat ut
i visdomsord som tar mig
med häpnad och skänker ljus




Fri vers av Lotti
Läst 440 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-10-30 00:19



Bookmark and Share


    liii
oh vad fin :)
2010-11-04

  Mr Lindemann VIP
Stå på dig, Lotti!
2010-11-01

    Jane S VIP
de sköna orden på jorden
är mums mums för själen i tjälen:)
2010-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Lotti
Lotti

Mina favoriter
Hon känner, men jag ser!