Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

luftslott

bakom ditt stora blå öga
cirkulerar en värld
drömmen i ett slutet
ögonblick
det finns inget jag
att finna i dig
ingen verklighet
att spekulera i

kanske lever du
en tid i ett nu
långt, långt bort
kanske lever du
just här

under ett andetag
av insikt
får du luft att
skapa rymd
i sanningens namn
kommer du pulveriseras
men det finns inget du
att finna i mig




Fri vers av fjäderbarn
Läst 254 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-30 01:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fjäderbarn