Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem har ordet?

Oändliga ord
flödar fram
vill bli formulerade
packeterade
efter sinnesstämmning

Glada ord
sorgsna ord

...ord som uttrycker vanmakt
ord som uttrycker hopp

Ord kan användas i kampen
bli formella och underbyggda
för att utmana, probleamtisera
och ange en riktning

...eller bli instrument för att lyfta fram
det som ingen vill se

Ord i maktens tjänst förskönar
och döljer
och lyfter fram
maktens verklighet

I den beskrivningen
finns inte människor
som är utanför

Vem fomulerar
och ger ord
åt deras verklighet

AA




Fri vers av AA VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-30 02:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP