Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lövens ljus i grånad...

 

lövens ljus i grånad

väcker värmens djupa

lägger sig kring stammen

och öppnar markens por

 

(c) tk.




Fri vers (Fri form) av thyra
Läst 227 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-10-30 09:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Naturen har omsorg, lägger sitt täcke till skydd och förbereder inför våren!


/Ann
2010-10-30
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra