Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lördagsbikt

Det är knappast något att vara stolt över
att
jag lägger ner hela min själ i varje känsla
och
att jag älskar så villkorslöst att jag sakta
glömmer
vad som tidigare varit viktigt för mig i mitt
liv




Övriga genrer (Aforism) av Hannah Norman
Läst 404 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-10-30 12:34



Bookmark and Share


  vargtass
Det är allt för lätt att glömma det viktigaste av värde som vi haft i våra liv.
Bra och tänkvärd dikt!
2010-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Hannah Norman
Hannah Norman