Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min akilleshäl är du

Är det bara jag som är nerbäddad i en ångestdvala, ett skålformat dike i början av livet

Snön slutade falla för länge sedan så jag förstår inte varför det är så kallt här omkring

Jag kan låta sära stoltheten från skammen och låta dig falla handlöst över mig

Min akilleshäl är du

Förlåt mig om jag bara står här och glor, men jag förundras av hur meningslöshetens slappa tag kring mina axlar kan skaka om hela ditt väsen på sättet som den gör

Och hur en klapp på kinden kan kännas som ett knytnävsslag

Det var ditt fel från början

Min akilleshäl är du




Fri vers av Hannah Norman
Läst 461 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-06-03 13:05



Bookmark and Share


    På andra sidan livet
"Och hur en klapp på kinden kan kännas som ett knytnävsslag.
Det var ditt fel från början.

Min akilleshäl är du."

Så bra. Så fruktansvärt bra.
2011-09-28

    ej medlem längre
Applåd! De första fyra raderna är otroligt bra. //F.
2011-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Hannah Norman
Hannah Norman