Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dessa dagar

 

Jag längtar en duk
att spilla tankar på.

Låta de vackra
skyla
de fula:

som täcket
och persiennerna
gömmer
de oönskade.

 

 




Fri vers av Åsa Pyke
Läst 260 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-10-30 14:43



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Vilken fin titel till en lite ledsen text - gillar!
2010-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Pyke
Åsa Pyke