Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en underbart ljuvlig söndag har jag njutit av idag


VINTERTID - VÅRVÄRME

söndagmorgon den sista i oktober månad
vi har gått över till vintertid

när jag ser ut genom fönstret lyser solen
himlen är härligt blå

det är varmt nästan åtta grader en underbar
morgon en morgon som lockar ut mig

när frukosten är avklarad klär jag på mig
går ut genom dörren

därute känns det som en tidig vårmorgon
att det i natt blivit vintertid det känns inte

solen värmer det är underbart att få vandra
denna morgon oktobers sista dag

med solen i ansiktet njuter jag känner glädjen
att ännu en söndag kunna gå till kyrkan

det är inte bara jag som njuter av det vackra
vädret många är ute går eller cyklar

att ta en promenad med hunden det ser det
ut som många gör hundar av alla de slag stora som små

jag hör kyrklockorna ringa det är en halvtimme
innan gudstjänsten börjar jag har god tid på mig

behöver inte jäkta kan gå i min egen takt snart
är jag framme ser hur solen gör att kyrkan glimmar
så vackert i solens underba ljus




anits 31 oktober 2010




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-10-31 18:36



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skön.
2010-11-03

  Maria T
Underbar bild.
Är det den här vackra vägen
du går
2010-11-01

    sajo
Ja verkligen en helt underbar dag och det var så njutbart. Snygg bild och mamma berättade hon sett krokusar som börjat titta opp
intill väggen.

Bra skriftat.
2010-10-31

  Catharina Edin VIP
Ja, en skön läsning - fin berättarton!
2010-10-31

  Eva Helene VIP
Skön och vilsam text som ger mig ro.
2010-10-31

  aol
fint skriftat vännen, ja denna dag så strålande vacker, jag gick till servicehuset , hälsade på dom gamla läste lite dikter,, ja sannerligen en sån dag kram vännen,
2010-10-31

  Larz Gustafsson VIP
Ett märkligt vårväder har det varit i dag.

Snygg bild!
2010-10-31

  Anya VIP
Fin text om tillåtelse till njutning.
2010-10-31
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP