Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När alla bitar kommit på plats, är inte alla bitar på plats...


Lego-längtan

Du är
legobiten som blev över
vid legoslottsbygget!
Nu bär jag med mig
dig överallt...
undrandes över om du är
en del till ett annat slott...
i en annan värld...
vems?




Fri vers (Fri form) av Jaramald VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-31 19:15



Bookmark and Share


  Paulina LH VIP
*applåder*
:)
2010-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Jaramald
Jaramald VIP