Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du kan ju försöka nå mig

Du kan ju försöka nå mig
men du kommer aldrig fram igen
Jag låter dig inte skada mig
inte som förr
inte igen

Din tystnad gör hål i min själ
som en pistol gör hål i en kropp
Mitt hopp rinner ur
mina drömmar och min lycka

Jag släpper inte in dig igen
du kan banka så mycket du vill
Den e låst
och du har ingen nyckel

Skrik hur mycket du vill
De finns ingen chans kvar
du slog sönder min lycka
Och nu finns bara skärvor kvar

du kan ju försöka nå mig
men stigen är igenvuxen




Fri vers av cupcakebitch
Läst 246 gånger
Publicerad 2010-10-31 20:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cupcakebitch