Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinter sömn

Allt kommer tillbaks till mig
Jag kommer ihåg smärtan
Den sprider sig i mig
Som ett virus

Kan du höra mig?`

Alla ler, dem ler
Det skymmer mig undan, längre och längre ifrån
Jag kan inte förstå
Att allt är svart

Kan du höra mig?`

Kan du hålla min hand
Mitt frusna hjärta
Jag känner att allt bara går igenom mig
Jag kan inte vara ensam nu
Jag är borta i en djup vinter sömn
Och jag kan inte hitta vägen ut
väck mig snälla väck mig

Kan du höra mig?`

Jag vet, när jag släpper det in
gömns kärleken i detta ögonblick
Jag vaktar det
Jag följer alla rörelser den tar

Kan du höra mig?`

Men den tar mig, den tar mig
Jag önskar jag visste hur jag
Skulle få den att försvinna

Kyss mina läppar
Och kanske du kunde ta med mig till din värld?
Jag kan inte vara ensam nu
Snälla ta min hand
Få det att ge sig av

Kan du höra mig?`

Jag önskar jag kunde hitta mig själv
Kommer jag göra det?

Kan du höra mig?`




Fri vers av cupcakebitch
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-29 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cupcakebitch