Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

solens hav

När solen går upp
ser vi
Ett annat land
En annan stad
som från en annan dimension
Skymta i horisonten

Solens hav med öar i orange
Ett landskap i rosa
av soliga moln
I ett annat land
I en annan stad

Havet ser varmt och gult ut
Och öarna flyter omkring
problemlöst
I horisonten ser vi
Ett annat land
En annan stad

Solens hav




Fri vers av cupcakebitch
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-31 20:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cupcakebitch