Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag önskar jag kunde sjunga

Jag önskar jag kunde
sjunga
bort all din smärta

Drogernas värkan
Drogernas skrik
Jag önska jag kunde tysta
Allt som gör ont
Bara för en stund
Se dig le igen

Jag önskar jag kunde
sjunga
bort all din smärta

Låta tonerna smälta bort det onda
Som en ljuv melodi
Låta noterna svälla fram över dig
Och ditt vackra stenansikte

Jag önskar jag kunde
Sjunga
Bort all din smärta

Jag hatar att se
Demonerna ryta
Förstöra
Och förgöra
Jag önskar dem för en minut kunde tystas
Att se dig le
Är min lycka

Jag önskar jag kunde
Sjunga
bort all din smärta
Se dig le igen
Iallafall för en secund




Fri vers av cupcakebitch
Läst 331 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-17 23:47



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
känslosam skön i sin värmealstrande aura av godhet, bra i sina upprepningar som ger rätt antoning.

Möjligt du kunde jobba mer på stilismen, uppdelningar, bokstäver, m.m. men det är ju en smaksak alltid, känslan är perfekt hursom.
2009-09-18
  > Nästa text
< Föregående

cupcakebitch