Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
September 2010


Beslutet att glömma

marken rämnar
sakta
bakom henne

hon har gjort sitt val

hon lämnar
förödelsen
hon rycker sig
loss

försiktigt
men beslutsamt

och vågen av
kaos och
katastrof
bleknar bort
från hennes själ




Fri vers av Hon, Hanna
Läst 253 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-31 22:06



Bookmark and Share


  firefire
starkt,verkligen och jag känner än en gång igen mig...har gjort liknande val flera gånger in life ..
ger bilden av en stark och självständig person (diktjaget) som jag vid närmare eftertanke kan identifiera mig med..
jättebra skrivet!
2010-11-02

  Frökenfanny
Väldigt fin !
2010-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Hon, Hanna
Hon, Hanna