Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Saknar starkast nattetid


Stundom slocknar stjärnor

genom natten
över daggen
flyger de som
trollsländorna

de syns inte
de bortglömda
stjärnorna

de är så förlorade

men jag känner dem

känner hur de brinner

klockan halv tre
innan fåglarna vaknar
när tystnaden fylls
av hans andetag
och mina tankar

då lyser de starkast
med sin frånvaro




Fri vers (Fri form) av Hon, Hanna
Läst 171 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-06-08 23:48



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Fint diktat om stjärnor.
2020-06-09

  Mats Kitok-Lundmark VIP
Den underbara sommaren är kommen och vi som vant oss vid vinterns alla stjärnor.
2020-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Hon, Hanna
Hon, Hanna