Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till vår son eller dotter som vi aldrig fick träffa.


"Bättre lycka nästa gång"

det våras
det blommar och bränns
vad det svider
jag låtsas att allt
är okej

minns du i vintras?
förtrollad frost
och vår lycka
snöklädda drömmar
när allt låg framför oss

i sommarsmärtan
finner jag orden
och sorgen
i hettan finns
kärleken
som inte räckte till













Fri vers (Fri form) av Hon, Hanna
Läst 216 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-06-03 16:13



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Fint om kärlek och sorg. Man gör alltid sitt bästa i varje situation. När tiden gått kanske man tänker att så skulle jag ha gjort. Men försök att låta bli.
2020-06-07

  Mats Kitok-Lundmark VIP
Som när man har svårt att acceptera sommaren efter den långa svåra vintern när kärleken blir ansträngd.
2020-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Hon, Hanna
Hon, Hanna