Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text på engelska, eftersom det är det språk jag använder 90% av mina dagar och känner mig mest bekväm med. Den här texten är väldigt personlig då inspirationen är ett missfall.


Springtime Loss

"keep breathing"
like the world keeps
spinning
this is her beginning
and her end

buds burst again
thin leaves unfold
show no consideration
for her pain

the sun keeps rising
new days dawn
stubbornly
embracing her in light
and one heart keeps
beating

the other one has
lost the fight




Fri vers (Fri form) av Hon, Hanna
Läst 199 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-06-03 15:41



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Ibland är det enklare att höra engelska språket, än att försöka skriva något på enkelska, även om läsning av språket, kan ha sina sidor...
2020-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Hon, Hanna
Hon, Hanna