Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett löfte

löften håller man

och misstagen är glömda
nu är vi fria
tio år har gått och vi kan
minnas vad vi vill

och envist håller vi
samlade minnen i högar
fotografier i ett solblekt album
röda bokstäver till höger

där radar de upp sig
leenden som aldrig dör
finns kvar hos oss till evigheten
vi stirrar tills vi hör
”jag älskar dig", "och jag dig,
det vet du"







Fri vers (Fri form) av Hon, Hanna
Läst 152 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-06-10 16:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hon, Hanna
Hon, Hanna