Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HAIKU 31/10

en underbar dag

sol blå himmel det är höst

som ger vårkänslor



med varma vindar

som smeker mitt ansikte

njuter jag livet



en dag att minnas

när stormen viner och drar

över stad över land



mitt hjärta är varmt

min själ känner stillheten

över dagen i dag



nu kan jag stilla

krypa ner i min säng

natten är snart här



en ny dag väntar

efter nattens vila så

är november här





anits 31 oktober 2010




Bunden vers (Haiku) av anits VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-01 00:00



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Så fint!
2010-11-01

  Maria T
Va du kan...
Underbar bild
2010-11-01

  Anya VIP
Fint om novembers antågande.
2010-11-01

  Catharina Edin VIP
Ja, och nu är det november; den första!
Snygga haiku.
2010-11-01

  Lars Hedlin
Vackert beskrivet!
2010-11-01

  ULJO
Fint avstamp mot en ny månad. Vid nästa månadsskifte har vi ljuvliga advent här.
2010-11-01

  Larz Gustafsson VIP
Märkligt novemberväder.
Det verkar vara milt även i dag.

Trevlig bild.
2010-11-01
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP