Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriker...

Jag skriker ditt namn…
Du hör inte…

Jag kan inte andas…
Du ser inte…

Vill ha…
Du kan inte…

Du vill ha…
Går inte…

Jag skriker…




Fri vers av miany
Läst 471 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-11-01 19:28



Bookmark and Share


  Sonja Sidorow Lapington
jag har också skrikit men du fann orden
2010-11-02

    ej medlem längre
Starkt och paradoxalt vackert

Bara kvinnor kan skriva så här..med så få ord fånga en känsla och ett tillstånd

RESPEKT
2010-11-01

  passionsblomman
Känner igen mig så i denna!!
Kanonbra!STOR applåd!!!!
2010-11-01
  > Nästa text
< Föregående

miany
miany