Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som Avatar…

Utan dig…
No Air

Ett land…
Somnar nu, möts vi där?

Önskar…
För en lång tid

Inget vet…
Bara du och jag

Du får inte vara här...
Men är

Vi är där…
Vill inte vakna




Fri vers av miany
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-01 20:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ännu ett mästerstycke av koncentrerad intensitet
2010-11-01
  > Nästa text
< Föregående

miany
miany