Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar som kom under en promenad längs välkända stigar


EN ANNAN VÄRLD

jag föddes till en värld
som jag inte visste något om

en värld som skulle visa mig livet
och alla dess möjligheter

ett liv som blev en skugga
en skugga där jag försökte gömma mig

en sökare en vandrare som
gått min egen väg

en väg som du visat mig en väg
där min tro varit en följeslagare

jag har varit borta från dig många gånger
kortare eller längre tid

men du har alltid visat mig vägen
tillbaka till dig och livet som så ofta
varit tungt och smärtsamt

ljuset har funnits där i mitt innersta
du har aldrig släppt taget om mig

jag kan andas in nytt syre i mitt blod
varje dag jag kan gå den välkända stigen

jag tänder ett ljus känner mig hel
inget ska få göra mig ont längre





anits 2 november 2010




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-11-02 14:04



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"du har aldrig släppt taget om mig"

Gott att det är på det viset.
2010-11-03

  Catharina Edin VIP
- och tack gode Gud för ditt inre ljus!
2010-11-02

  Anya VIP
Fint om ditt inre ljus!
2010-11-02

  Eva Helene VIP
Du skriver så fint om tryggheten i tron och ljuset som finns i ditt innersta.
2010-11-02

  Larz Gustafsson VIP
Må Jesus beskydda dig.

Nice picture!
2010-11-02

  Marja-Liisa Koski VIP
Mycket fin dikt. Tron är alltid en bärande kraft!
Kram!
ML
2010-11-02
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP