Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LOS SUIRIS, Universums Spegelvända Dokusåpa (nu med 6 deltagare)

 






kattUgglan


mitt ena öga har inte längre fullmånegod sikt
knappt ens halvmåneklar
så i egenförfarande egenskap av kaptén
styr jag vingarna in bland bränsletankarna för att finna


tredje ögat, mitt fantasifullaste perspektiv
överlåtes tills dess panelen
åt kamelen som redan kämpat i oändligheter
med att få grepp om hela tiden






kamelen


tack tick!!
vårt uppdrag i innevarande varv är
finna den sjunde deltagaren, sjöstjärnan Sirius
sker i form av expeditionens första tävling


så, börja välja huruvida ni tror vårt skepp är rymdfarkost
eller havsfartyg, tag sedan djupa andedräkter på
och dyk eller dylikt!
ty priset är sju chokladfiskar som vinnaren väljer dela med sig eller ej






krokodilen


HA, nu hugger jag in
på denna lealöst sömniga programserie
skall strax stjärnan bli min, vill ju bita i
alla hennes sju stjärtar!!!!!!! dyker snabbare än ljuset,


men vad sjutton skenbeningar?!
bara massa snablans maneter, astroglyfer och kometer
slingrar kosmiskt sjögräs kring käften min
mens vackra varelsen stirrar alltjämt lika jäkla lång bort






myran


om ni kopplar ihop etern med underströmmar
kan vi transportera oss INUTI stjärnstrålarna
vrängs världen lika fort som fantasi i verklighet
är f ö 8 rader överdrivet (nöjer mig med fyra)






ELEFANTEN


INGET FJAMS! JAG SKA PROVA NÅ SJÖSTJÄRNAN MED SNABELN
SUGER FÖRST UPP VÄRLDSHAVEN
SPRUTAR SEN UT ALLA SJU I RYMDEN
NÄR HON SEDERMERA KOMMER SIMMANDE SÅ


GODAFTON, REDAN ANLÄND SER JAG MADAME!
VILL DET SIG SNURRIK BALETTE UNDER VÅRA SKÖNSTA HIMLAVALV
BJUDER ELEFANTEN PÅ SKUMPAN
Å BIG BANG I ALLA ÖNSKVÄRDA RIKTNINGAR






kaninen


hör arkens odrägliga dunkande
ser ingen sjöstjärnas spirituella armborst hora i horisonten
bara nån grovsminkad spiralgalax på tavlorna
jag har sötare lemmar än så


misstänker att kattugglan och kamelen är på kanelen
typ vill köra iväg de övriga, utforska pyramid-planeterna på tu man hand
men jag kommer irra tätt i tass
löpa schack matt på hypotenusan om så behövs

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-01 21:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP